Met onze diensten bieden wij jou een complete service


funda beoordeling: 9,3

Verhuizen en alles wat daar bij komt kijken kan behoorlijk veel stress opleveren. Dit willen wij jou besparen door jou zo veel mogelijk te ontzorgen. Wij bieden een complete service waarin we tot het uiterste gaan om de beste resultaten te behalen. Benieuwd naar wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze diensten hier:

Full-service dienstverlening

Huis verkopen? Dat doe je met MooiWonen! Wij gaan voor jouw droomverkoop - snel, efficiënt en tegen de hoogst mogelijke prijs! Onze ervaren makelaars zijn meesters in slim onderhandelen en zetten zich in om elke stap van het verkoopproces soepel te laten verlopen.

Meer lezen

Een nieuw huis kopen is niet iets wat je iedere dag doet. Bij het nemen van zulke grote beslissingen is het prettig als er een deskundige met je mee kijkt. Onze aankoopmakelaars begeleiden het complete aankooptraject, van zoekvraag tot sleuteloverdracht!

Meer lezen

Weet jij nog niet wat de huidige marktwaarde van je woning is? Zet dan vandaag nog die eerste stap en plan een gratis waardebepaling. Wij plannen binnen 1 week een afspraak bij jou thuis en zorgen ervoor dat jij snel weet wat je huis waard is. Een waardebepaling is altijd gratis en je zit nergens aan vast.

Meer lezen

Ben je niet op zoek naar een bestaande woning, maar wil jij graag je eigen huis bouwen? Schakel ons in voor het vinden of creëren (Ruimte voor Ruimte regeling) van de perfecte bouwkavel in Drenthe voor jouw project!

Meer lezen

Bij het kopen of verkopen van jouw eigen woning heb je een taxatierapport nodig. Voor succesvol aan- en/of verkopen is een goede taxatie een onmisbaar onderdeel. Bel ons en vraag direct een opdracht tot taxatie aan!

Meer lezen

Voor juridisch advies kun je bij onze makelaardij terecht. Onze rentmeester is een breed georiënteerde vastgoedspecialist en adviseert en bemiddelt bij alle vraagstukken omtrent (landelijk) vastgoed.

Meer lezen

Wil jij graag wonen in de provincie Drenthe, Groningen of Friesland? Misschien in een ruime gezinswoning in een van de steden of juist een landelijke woning op het platteland. Vertel ons wat je wensen zijn, dan zetten wij jouw zoekvraag uit en vergroot de kans om jouw droomwoning te vinden.

Meer lezen

Onze service ervaren?

Neem contact op met onze makelaar

Wil jij gebruik maken van onze dienstverlening? Of heb je nog vragen en wil je meer informatie? We horen graag van je!

Locatie: Annen
Zuidlaarderweg 106
9468 AJ Annen

Locatie: Tynaarlo
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top