Makelaar Annen


Ontdek wonen in stijl met MooiWonen makelaars in Regio Annen.

Begrip regio Annen

Of je nu op zoek bent naar een de aan- of verkoop van een (landelijke) woning, je huis wilt laten taxeren, of voorzien wil worden van advies. Bij Mooiwonen Makelaars weten wij precies wat er speelt in de regio. Wanneer je met MooiWonen Makelaars werkt, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die is doordrenkt met betrokkenheid, ambitie, humor, snelheid en duidelijkheid.

'Dat is pas MooiWonen!'

Meer over verkopen

Gratis adviesgesprek aanvragen

Diensten MooiWonen Makelaars

Huis verkopen? Dat doe je met MooiWonen! Wij gaan voor jouw droomverkoop - snel, efficiënt en tegen de hoogst mogelijke prijs! Onze ervaren makelaars zijn meesters in slim onderhandelen en zetten zich in om elke stap van het verkoopproces soepel te laten verlopen.

Meer lezen

Een nieuw huis kopen is niet iets wat je iedere dag doet. Bij het nemen van zulke grote beslissingen is het prettig als er een deskundige met je mee kijkt. Onze aankoopmakelaars begeleiden het complete aankooptraject, van zoekvraag tot sleuteloverdracht!

Meer lezen

Bij het kopen of verkopen van jouw eigen woning heb je een taxatierapport nodig. Voor succesvol aan- en/of verkopen is een goede taxatie een onmisbaar onderdeel. Bel ons en vraag direct een opdracht tot taxatie aan!

Meer lezen

Wonen in Annen

Een prettig gevoel
Weg van de drukte, maar toch dichtbij. Regio Annen biedt kalme charme en prachtige natuur. Perfect voor wie rust zoekt zonder in het midden van nergens te zijn.
No Cure, No Pay
Betaal bij succes met MooiWonen. Niet alleen verdwijnen financiële zorgen, je betaalt ook pas op het moment dat alles geregeld is. Tevredenheid staat centraal, van het eerste contact tot de overhandiging van de sleutels. Ons toegewijde team garandeert een soepele transactie en zorgt ervoor dat je niet alleen een huis (ver)koopt, maar een thuis vindt waar jij mooi kunt wonen!
Verwachtingen overtreffen
Het overtreffen van verwachtingen is iets wat wij nastreven. Wist jij bijvoorbeeld dat jij van ons ondersteuning krijgt van juridisch advies tot persoonlijke begeleiding en scherpe onderhandelingen? Iedereen verdient een soepele woonreis ongeacht de situatie en het budget. We streven altijd naar een plek waarvan jij achteraf zegt: Dit is MooiWonen!

Te koop in Annen

Ben je al op zoek naar een woning in Annen? Hier een klein overzicht van beschikbare woningen. Klik voor het complete aanbod door naar ons totale overzicht!

Huis verkopen Annen

Wij gaan voor jouw droomverkoop - snel, efficiënt en tegen de hoogst mogelijke prijs! Onze ervaren makelaars zijn meesters in slim onderhandelen en zetten zich in om elke stap van het verkoopproces soepel te laten verlopen.

  • Wij regelen de verkoop van A tot Z
  • Naast de standaard dienstverlening krijg je van ons ook juridische ondersteuning en bouwadvies
  • Specialist in landelijk wonen in Drenthe, Groningen en Friesland
  • Je betaalt alleen bij succes.

Vraag een adviesgesprek aan

Mooi Wonen Makelaars Annen

MooiWonen aankoopmakelaar in Annen

Bij MooiWonen Makelaars begrijpen we dat het vinden van jouw droomhuis een spannende stap is. Daarom staan wij graag voor je klaar om je te begeleiden in dit proces, zodat wij samen jouw Mooi Wonen plek in Annen kunnen vinden. Heb je een uitdaging? Mooi! Daar worden wij blij van.

Gratis aankoopadvies gesprek

Twijfel je of een aankoopmakelaar iets voor jou kan betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze aankoopmakelaars in. Wij vertellen je graag wat wij in jouw zoektocht in Annen kunnen betekenen.

Direct aanvragen

Wat klanten van ons vinden

10 Anoniem Schutkenstraat 40 27 feb. 2024

MooiWonen Makelaars heeft mij uitstekend geholpen met het verkoop traject van mijn woning. Gaven deskundig advies en kwamen de afspraken na. Tevens zijn de werknemers erg vriendelijk en denken ze...

8.0 Anoniem De Ronge 6 08 feb. 2024

Brian Weiss heeft me zowel zakelijk als persoonlijk goed bij gestaan bij het zoeken en de aankoop van mijn nieuwe woning.

10 Anoniem Veenakkers 12 04 jan. 2024

Via onze hypotheek adviseur zijn we uitgekomen bij MooiWonen. We zochten een aankoopmakelaar bij de zoektocht naar ons eerste huis. Na een kennismakingsgesprek en slechts een bezichtiging was het...

9.3 Mevr. Chantal Huizing Geerakkers 34 06 nov. 2023

Dolf is deskundig en professioneel. Goede begeleiding en adviezen mogen ontvangen bij het verkopen van onze woning. Wij zijn goed op de hoogte gehouden wat betreft alle ontwikkelingen en hij is...

8.8 Anoniem Borckerveld 6 05 nov. 2023

Wij hadden met MooiWonen Makelaars Annen een hele fijne makelaar. Dolf wist waar hij het over had, is deskundig en meedenkend. Hij houdt zich keurig aan afspraken en reageert heel snel per app of...

8.0 Anoniem het Poeltje 10 28 okt. 2023

Plezierig maar toch ook goed zakelijk contact met zowel de betreffende makelaar alsmede de overige medewerkers van het kantoor.

9.5 Anoniem Balloo 98 20 okt. 2023

Makelaar is laagdrempelig in zijn benadering en communicatie en met een uitermate goede kennis van woningmarkt in de regio en voor dit type woonboerderij. Z weten zij voor een specifiek object, de...

10 Niek Hogenberg Noordzijde 261 11 sep. 2023

MooiWonen makelaars in arm genomen bij het aanschaffen van onze eerste koopwoning. Zeer tevreden over hun deskundigheid!

8.8 Anoniem Tiphofweg 2 10 jul. 2023

Zeer prettig contact. Voelde ons als verkopende partij erg goed aan. Ook wist hij uitstekend in te schatten om wel/geen deadline in te stellen.

9.0 Tjeerd Roffel Langbos 67 31 mrt. 2023

De makelaar reageert snel, is deskundig, luistert goed, heeft oog voor de klant. Hij heeft verstand van zaken. Ben zeer tevreden over deze makelaar.

Meer weten? Neem contact op met een van onze makelaars

Dolf Nijborg

Dolf Nijborg

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT)

Dolf Nijborg

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT)

Als geboren en getogen inwoner van Annen, heb ik altijd een diepe band gevoeld met deze regio. Na het voltooien van mijn studie in de makelaardij, kreeg ik in 2016 de kans om als assistent-makelaar bij AgriPlaza te gaan werken. Aanvankelijk richtte ik me voornamelijk op agrarisch vastgoed, maar in 2017 kwam daar met MooiWonen ook het woonsegment bij.

Sinds 2020 heb ik het voorrecht om te werken vanuit ons kantoor in mijn geliefde Annen. Na mijn benoeming tot Kandidaat Register Makelaar-Taxateur in 2021, heb ik mij in 2023 verder kunnen ontwikkelen als franchisenemer.

Bryan Weiss

Bryan Weiss

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT)

Bryan Weiss

Kandidaat Register Makelaar-Taxateur (KRMT)

Sinds 2021 vervul ik de rol van Kandidaat Register Makelaar-Taxateur bij MooiWonen. Hoewel ik momenteel in de stad Groningen woon, ben ik oorspronkelijk afkomstig uit Annen. Mijn werkgebied omvat zowel de gemeente Aa en Hunze als de stad Groningen.

Voorafgaand aan mijn huidige functie, werkte ik voor een vastgoedbeheerkantoor dat voornamelijk actief was in de huursector. Dankzij de banden die ik heb onderhouden met goede kennissen uit mijn geboortedorp, heb ik uiteindelijk mijn weg teruggevonden naar Annen.

Harry Nijborg

Harry Nijborg

Directeur AgriPlaza, regiomakelaar en taxateur

Harry Nijborg

Directeur AgriPlaza, regiomakelaar en taxateur

Locatie: Annen
Zuidlaarderweg 106
9468 AJ Annen

Locatie: Tynaarlo
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top