Makelaar Vries


Het is MooiWonen in Vries
funda beoordeling: 9,3

MooiWonen Makelaar Vries

Mooi wonen in Vries? MooiWonen Makelaars helpt je daarbij! Wij weten als geen ander hoe we jouw droomwoning kopen of verkopen in Vries. Of je nu gaat voor rust op het platteland of gezelligheid in de bebouwde kom, MooiWonen vervult elke droom.

Kom direct in contact met jouw makelaar in Vries

Huis verkopen Vries

Wij gaan voor jouw droomverkoop! Snel, efficiënt en tegen de hoogst mogelijke prijs. Onze ervaren makelaars zijn meesters in slim onderhandelen en zetten zich in om elke stap van het verkoopproces soepel te laten verlopen. Wanneer je met MooiWonen Makelaars werkt, kun je rekenen op een persoonlijke aanpak die is doordrenkt met betrokkenheid, ambitie, humor, snelheid en duidelijkheid. Het verkopen van je woning is een belangrijke beslissing, daarom staan we klaar om je te begeleiden met de expertise en zorg die je verdient. Want voor jou hoeft het verkopen van je huis niet ingewikkeld te zijn.

Snel en efficiënt je woning verkopen

  • Wij regelen de verkoop van A tot Z en als het nodig is van Z naar A
  • Naast de standaard dienstverlening krijg je van ons ook juridische ondersteuning en bouwadvies
  • We zijn specialist in wonen in Drenthe, Groningen en Friesland
  • Je betaalt alleen bij succes

MooiWonen in Vries

Voorzieningen
Vries heeft voor een dorp relatief veel winkels en voorzieningen. Voor de bewoners is dit natuurlijk erg fijn. Ook zijn er cafés, restaurants, sportverenigingen en nog veel meer. Aan voorzieningen geen gebrek!
Ligging
Vries is een dorp de gemeente Tynaarlo. Het ligt in een bosrijke omgeving tussen Groningen en Assen. Ook heeft het met beide steden een busverbinding. Vries ligt vlakbij de A28 en vanaf hier kan je naar genoeg plekken rijden. Erg handig!
Wat te doen in Vries?
Bezoek de mooie Sint-Bonifatiuskerk in Vries die stamt uit de twaalfde eeuw, ga lekker wandelen in een mooi nabijgelegen natuurgebied of ontdek de bosrijke en oeroude omgeving!
Gratis waardebepaling Tynaarlo

Woningwaarde weten in Vries? Check het in 2 minuten

Wil je snel weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk met onze gratis online tool. Gewoon thuis op de bank of waar je ook maar bent. Het waarderapport met de woningwaarde én verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in Vries verschijnt direct in je mailbox.

Huis kopen Vries

Zeker weten dat jij tegen de beste deal aankoopt? Schakel dan MooiWonen Makelaars in. Wij streven ernaar dat jij aankoopt met een ontspannen en prettig gevoel. Onze aankoopmakelaars werken altijd op een manier dat jij elke stap van de weg begrijpt en je je goed voelt bij alle beslissingen die worden genomen. We onderhandelen niet alleen over de prijs, maar ook over de opleverdatum, roerende zaken en ontbindende voorwaarden. Zo weet jij zeker dat je het gevoel van mooi wonen ervaart in je nieuwe huis.

Taxatie Vries

Een taxatie kan meerdere doeleinden hebben. Wat de reden ook is, onze taxateurs staan voor je klaar. Wanneer wij een opdracht voor een taxatie ontvangen, komen wij op de afgesproken dag en tijdstip langs. Een gemiddelde taxatie duurt 60 minuten. Na de afspraak ontvang je een compleet taxatierapport, die ingezet kan worden voor een hypotheek van je nieuwe woning of een wijziging van je huidige hypotheek. Al onze taxatierapporten worden door het NWWI gevalideerd.

Aankoopmakelaar Vries

Het is tegenwoordig lastig om een woning te kopen, maar onmogelijk staat niet in ons woordenboek. Sterker nog, onze gespecialiseerde aankoopmakelaar ziet juist kansen in moeilijkheden. De eerste stap die je kunt zetten om jouw droomwoning te bemachtigen? Het inschakelen van een aankoopmakelaar. Je staat simpelweg al sterker op de woningmarkt met een makelaar aan je zijde. Wij weten precies waar je op moet letten, zijn altijd als eerste op de hoogte van het laatste aanbod en zorgen ervoor dat jij nooit een kat in de zak koopt.

Gratis waardebepaling Vries

Weet jij nog niet wat de huidige marktwaarde van je woning is? Een waardebepaling is één van de eerste stappen die je zet als je jouw huis wil verkopen. Een waardebepaling bij MooiWonen Makelaars is altijd gratis en vrijblijvend! Tijdens de waardebepaling kijken we onder andere naar de locatie en de ruimte van de woning.

Huis te koop Vries

Ben jij op zoek naar een huis te koop in Vries? Bekijk hier ons aanbod aan woningen in Vries. Wil je ons hele aanbod zien? Klik dan snel op onderstaande knop.

Locatie: Annen
Zuidlaarderweg 106
9468 AJ Annen

Locatie: Tynaarlo
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top