Huis kopen

Jouw MooiWonen aankoopmakelaar staat klaar om je te begeleiden in het vinden van jouw droomhuis. Plan een gratis aankoopadviesgesprek in en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Jouw MooiWonen aankoopmakelaar

Bij MooiWonen Makelaars begrijpen we dat het vinden van jouw droomhuis een spannende stap is. Daarom staan wij graag voor je klaar om je te begeleiden in dit proces, zodat wij samen jouw Mooi Wonen plek kunnen vinden. Heb je een uitdaging? Mooi! Daar worden wij blij van.

Plan hier jouw gratis aankoopadviesgesprek

Gratis aankoopadviesgesprek

Twijfel je of een aankoopmakelaar iets voor jou kan betekenen? Plan dan gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze aankoopmakelaars in. Wij vertellen je graag wat wij in jouw zoektocht kunnen betekenen.

Aankoopadvies gesprek plannen

Daarom aankopen met MooiWonen Makelaars

Een prettig gevoel
Aankopen met een prettig gevoel. Daar staan wij voor. Onze ervaren aankoopmakelaars zijn toegewijd aan het creëren van een omgeving waarin jij je op je gemak voelt. Wij werken altijd op een manier dat jij elke stap van de weg begrijpt en je goed voelt bij alle beslissingen die worden genomen.
De beste deal voor jou
Zeker weten dat jij tegen de beste deal aankoopt? Dan schakel je een aankoopmakelaar in van MooiWonen. We onderhandelen niet alleen over de prijs, maar ook over de opleverdatum, roerende zaken en ontbindende voorwaarden.
Verwachtingen overtreffen
Daar zijn wij dagelijks mee bezig. Wist jij bijvoorbeeld dat je naast compleet aankoopadvies je ook bij ons terecht kunt voor juridisch advies en bouwadvies? Alles wat je nodig hebt in het proces vind je bij ons onder een dak. Wel zo handig.

Onze klanten aan het woord

9.3 Marlies Mulder Strengakkers 6 30 mei 2024

MooiWonen Makelaars heeft mij uitstekend begeleid en ondersteund in het aan- en verkooptraject. Vriendelijk, behulpzaam en zeer deskundig. Een betrouwbare makelaar die bereid is net dat ene stapje...

10 Dhr. Sietsema Verlengde Asserstraat 70 20 mei 2024

De makelaar heeft ons in alle opzichten top begeleid en geholpen! Het makelaars kantoor heeft ook vanuit juridisch oogpunt de bijlage in de koopovereenkomst opgesteld.

10 Mevr. Hilbolling Kruisakkers 12 10 apr. 2024

We hebben het contact met de makelaar Dolf Nijborg als zeer prettig ervaren Prima overleg en er wordt snel gereageerd op eventuele vragen Kortom MooiWonen makelaardij is om aan te raden bij verkoop...

10 Anoniem Schutkenstraat 40 27 feb. 2024

MooiWonen Makelaars heeft mij uitstekend geholpen met het verkoop traject van mijn woning. Gaven deskundig advies en kwamen de afspraken na. Tevens zijn de werknemers erg vriendelijk en denken ze...

8.0 Anoniem De Ronge 6 08 feb. 2024

Brian Weiss heeft me zowel zakelijk als persoonlijk goed bij gestaan bij het zoeken en de aankoop van mijn nieuwe woning.

10 Anoniem Veenakkers 12 04 jan. 2024

Via onze hypotheek adviseur zijn we uitgekomen bij MooiWonen. We zochten een aankoopmakelaar bij de zoektocht naar ons eerste huis. Na een kennismakingsgesprek en slechts een bezichtiging was het...

9.3 Mevr. Chantal Huizing Geerakkers 34 06 nov. 2023

Dolf is deskundig en professioneel. Goede begeleiding en adviezen mogen ontvangen bij het verkopen van onze woning. Wij zijn goed op de hoogte gehouden wat betreft alle ontwikkelingen en hij is...

8.8 Anoniem Borckerveld 6 05 nov. 2023

Wij hadden met MooiWonen Makelaars Annen een hele fijne makelaar. Dolf wist waar hij het over had, is deskundig en meedenkend. Hij houdt zich keurig aan afspraken en reageert heel snel per app of...

8.0 Anoniem het Poeltje 10 28 okt. 2023

Plezierig maar toch ook goed zakelijk contact met zowel de betreffende makelaar alsmede de overige medewerkers van het kantoor.

9.5 Anoniem Balloo 98 20 okt. 2023

Makelaar is laagdrempelig in zijn benadering en communicatie en met een uitermate goede kennis van woningmarkt in de regio en voor dit type woonboerderij. Z weten zij voor een specifiek object, de...

Vergroot je kansen op de woningmarkt

Ja, het is momenteel lastig om een huis te kopen. Nee, het is niet onmogelijk. Dagelijks horen wij verhalen van klanten hoe moeilijk het is om een woning aan te kopen. En in moelijkheden daar zien onze gespecialiseerde aankoopmakelaar kansen. Want door een aankoopmakelaar in te schakelen sta je gewoonweg sterker op de huizenmarkt. Wij weten precies waar je op moet letten, zijn altijd als eerste op de hoogte van het laatste aanbod en zorgen ervoor dat jij nooit een kat in de zak koopt.

Als eerste op de hoogte van het laatste aanbod

Vaak nog eerder dan funda! En je wilt vooraan staan in de huizenmarkt. Door ons in te schakelen, schakel je ook direct ons grote netwerk in. Ons netwerk strekt zich uit over het complete Noorden. Groningen, Friesland én Drenthe. Hier hebben wij jarenlang hard aangewerkt en daar willen wij jou graag van laten profiteren.

Mooi Wonen Aankoopmakelaar

Plan direct jouw gratis kennismakingsgesprek!

Direct aanvragen

Meer weten? Neem contact met ons op!

Bellen, mailen of langskomen? We staan graag voor je klaar!

Locatie: Annen
Zuidlaarderweg 106
9468 AJ Annen

Locatie: Tynaarlo
Industrieweg 4 F
9482 TT Tynaarlo

Back to top